fasdfasd fasdasdjk

fasdfasd fasdasdjk

fasdfasd fasdasdjk

fasdfasd fasdasdjk

fasdfasd fasdasdjk

Klatremus og de andre dyrene flytter inn i Emmaus på Storhaug, som blir til Hakkebakkeskogen siste helg i juni og første helg i juli.

;

Nabolagsteatret ønsker å skape et lyspunkt i korona-hverdagen, lage kjekke opplevelser for medvirkende og publikum ved inngangen til sommeren, skape noe nytt som samler og gir opplevelse av fellesskap, stolthet og tilhørighet i bydelen.

Billetter

Publikum som vil se forestillingen kjøper billett på www.linticket.no Det er ca 130 tilgjengelige plasser pr forestilling. På grunn av den pågående pandemien oppfordrer vi til å kjøpe billett på forhånd for å unngå kø ved inngangen. Billettene er unummererte og koster kr 180,- pluss billettavgift.

Forestillingen spilles uansett vær. Ubenyttede billetter blir ikke refundert, og kan ikke byttes i senere forestillinger. Bare under spesielle omstendigheter vil en forestilling kunne bli avlyst og billettprisen refundert. Publikum vil da bli varslet på telefonnummeret som er registrert ved billettkjøp.

Forestillinger

fredag 25. juni 2021 kl 18.00

lørdag 26. juni 2021 kl 13.00
lørdag 26. juni 2021 kl 15.00

søndag 27. juni 2021 kl 13.00
søndag 27. juni 2021 kl 15.00

fredag 2. juli 2021 kl 18.00

lørdag 3. juli 2021 kl 13.00
lørdag 3. juli 2021 kl 15.00

søndag 4. juli 2021 kl 13.00
søndag 4. juli 2021 kl 15.00

Oppmøtested

Publikum møter opp ved Emmausdammen vis-a-vis Rosendal sykehjem og omsorgsbolig, Rasmus Risas gate 13A. Det er her vi begynner. (Se kartutsnitt)

Title Address Description
Rasmus Risas gate 31, 4015 Stavanger, Norge

Adkomst

Du kommer deg til Hakkebakkeskogen med buss nr 4 til Emmausveien eller Rosenli og går derfra. Ikke prøv å kjøre bil, det er ingen lovlige parkeringsmuligheter i området, og vi har ikke lyst å bidra til kaos for beboere i nabolaget, nødetater, eller at noen får parkeringsbot. Det er utrolig fint tilrettelagt med turstier i området, så det er perfekt å sykle eller gå. Og en unik mulighet å oppdage hvor fin natur vi har i nærmiljøet i denne delen av kommunen. Beregn god tid, forestillingen begynner presis.

Utendørsteater

Forestillingen foregår utendørs, og vi håper publikum ikke er redd for en regnbyge etter alt finværet vi har hatt. Det er ikke værforbehold, vi spiller uansett vær. Blir det riktig varmt og sol, kan publikum ha med mat og badetøy og kose seg på Emmausstranden før eller etter forestillingen.

Forestillingen fremføres på forskjellige steder i friområdet i Emmaus. Publikum skal forflytte seg fra sted til sted, organisert av dyrene i Hakkebakkeskogen. Vi oppfordrer publikum til å ha med eget sitteunderlag, eller klappstol.
Forestillingsområdet blir ikke avsperret, så vi er ikke til hinder for allmenn ferdsel. 

Varighet: Forestillingen varer i overkant av 1 time og spilles uten pause.

Smittevern

Mange er pandemi-trøtte nå, men det er viktig å huske på smittevernreglene vi er blitt så vante med. Retningslinjene er alltid oppdaterte på www.stavanger.kommune.no Vi har i øyeblikket lov å være 200 utendørs, men det blir bare 130 billetter tilgjengelig til hver forestilling, for å være litt på den sikre siden. Skuespillerne og publikum må holde avstand, men publikum som kommer som en kohort holder sammen underveis.

Mat og drikke

Vi selger hverken mat og drikke eller godteri. Dette for å ivareta godt smittevern, og det demper ekstra kjøpepress. Dette er arrangement med og for barn, og det er ikke anledning til å drikke alkohol.

Beredskap

Stavanger kommune har gitt arealtillatelse for bruk av området til forestillingen. Nødetatene er informert om forestillingstidspunkter. Ved alvorlige hendelser vil nødetatene bli varslet.

Toalett

Det er ett offentlig toalett i enden av Rasmus Risas gate på vei mot Emmausbukta. Toalettet aksepterer mynt og kort.

Om stykket

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen
av Thorbjørn Egner
Musikk av Christian Hartmann
i bearbeidelse og arrangement av Per Christian Revholt

Medvirkende:
Mikkel, en farlig rev: Balder Scheen Jacobsen
Klatremus, trubadur: Helmine Mathilde Edvardsen
Morten, en arbeidsom mus: Runar Bjørnsen Jekteberg
Bestemor Skogmus: Vera Aas Bøe
Bakermester Harepus: Jørgen Drageset Dydland
Bakergutten: Ole Ravn Hagland
Den store elgen: Trym Amundsen Zahl Pettersen
Bamsefar: Heine Røise
Bjørnemor: Maria Jørgensen Erdal
Brumlemann: Gustav Mpho Ottesen

Ekornbarn:
Sandra Engelberta Grønhaug
Millie Bjørnsen Pedersen
Alva Fiona Tufto Wijnen
Olav Jakobsen Øyre
Edith Victoria Ødegård Dale
Artur Mejias Bjørkhaug

Barnekoordinator: Ane Høie Suphellen

Regi: Henrik Melsom Edvardsen